Búcsúlevelet kaptunk, amit muszáj megosztani veletek:

Kedves Classic Felhasználó!

Köszönöm, hogy szolgáltatásaimat használtad hosszú évtizedeken keresztül, megosztottad velem életed mindennapjait, Veled tölthettem el számtalan boldog és vidám pillanatot, születésnapot, családi ünnepségeket valamint hosszú baráti beszélgetéseket is. Hálás vagyok, hogy megbíztál bennem, én pedig segíteni tudtam Neked és szeretteidnek napfelkelte előtt, valamint hosszú éjszakákba nyúlóan.

Hogy miért is írom ezt Neked? Mert hamarosan elbúcsúzom! 2018. december 31-én “nyugdíjba vonulok” és átadom a helyem az ifjú titán
Sedna-nak.

Azonban néhány nagyon fontos dátumra szeretném még felhívni a figyelmedet!

Az alábbi dátumok fontosak, és ajánljuk figyelmedbe:

2018. október 31. – az utolsó lehetőség a raktáron nem
tartott Classic rendelési számok rendelésére, tehát olyan funkcióimra,
amit ritkábban használsz a mindennapokban

2018. november 1. – december 31. – a Schneider Electric már csak a központi raktárkészlete erejéig tud kiszolgálni (a nem raktári termékek rendelését teljesíteni ekkor már nem tudják)

2019. január 1. – a Schneider Electrictől már nem lesz lehetőség Classic rendelési számok rendelésére, így ekkor már csak kizárólag a nagykereskedelmi és a kiskereskedelmi raktárkészlet erejéig leszek elérhető számodra.

Kérlek, hogy a gördülékeny átállást segítve, még ebben a hónapban add le rendelési igényedet – novemberben már leáll a gyártásom! Kérdés esetén kérlek, keresd Schneideres kapcsolattartódat, vagy hívd a Schneider vevőszolgálatát!

A közös barátságunk, a közös munkáink emlékét remélem nem feleded, és az együtt töltött évtizedek után nosztalgikusan tekintesz majd vissza rám, ha esetleg összefutunk valahol…

Baráti üdvözlettel: Classic

 

Címkék:

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .