A Porcsinrózsa utcai boltunkban már megtalálható néhány a Finder NFC adatátvitellel működő kapcsolóiból. Hogy miért? Mert meggyőztek minket.

Elsőként a rettentő egyszerű programozhatóságuk tetszett meg. Egy NFC adatkapcsolatra képes okostelefon kell hozzá, meg a Finder Toolbox nevű program. Annak a látványos és könnyen áttekinthető felületén beállítjuk a kívánt értékeket, majd kellően közel visszük a telefont például a kapcsolóórához, ami fogadja az adatokat és kész is. Akkor sincs baj, ha nincs nálunk telefon, kézzel is programozhatjuk az erre alkalmas Finder eszközöket a beépített kijelző és joystick segítségével. Kipróbáltuk, működik, bár a telefonon sokkal könnyebb ez a művelet.

A Finderről azt érdemes tudni, hogy 1954-ben alapították Olaszországban és ma már négy gyára működik, és két logisztikai központja mind Európában. A fő specialitásuk a relék gyártása, de hogy ez mennyire széles körű, íme egy mondat a honlapjukról: „A specializáció eredményeként nagyszámú, különböző kivitelű termék jött létre, mint a léptető és installációs relék, alkonykapcsolók, lépcsőházi automaták, nyomtatott áramkörökbe építhető és miniatűr relék, dugaszolható-, ipari- és teljesítményrelék, időrelék, csatoló relé modulok, foglalatok és az ezekhez kapcsolódó tartozékok rendszere.” Szóval profik és mi szeretünk profikkal, a legjobbakkal dolgozni.

Címkék: , ,

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .