Néztetek fel mostanában a martonvásári boltunk plafonjára? Ha igen, akkor láthattátok, hogy ablakunk nyílt a kéklő, bárányfelhős égre, még a nap is bekandikál egy kicsit. Na jó, egy ablak nem olyan nagy kunszt, de ez az ablak télen-nyáron, ha esik, ha fúj, ha süt a nap, ha nem, akkor is tudja a kékséget, a bárányfelhőket meg a bekandikáló napot. Ez nem csoda, hanem Keramix gyártmányú LED-panel.

A fény éltet,hatással van egészségünkre, közérzetünkre. Ismert, hogy a hogy a megfelelő megvilágítás hiányában nem tudunk odafigyelni, visszaesik a hatékonyság, a konfliktusok viszont gyarapodnak. Erre válaszul találtak ki olyan beltéri világító dekorációkat, amelyek egyszerre szolgáltatnak mesterséges fényt (mintha csak a nap sütne be az oldalsó vagy tetőablakon), másrészről a szemnek is kellemes élményt nyújtanak. Az általunk felszerelt Keramix panelek erre tökéletesek.

Nagyon büszkék vagyunk, hogy helyi, martonvásári céget támogathatunk és képviselhetünk. Az első pillanatban meggyőzött minket a LED-paneljük minősége. A 4000K szinhőmérsékletű, 48W-os panel a falon kívül rögzíthető az általunk kiválasztott felhőnyomattal. 10 ilyen panel alkot egy nagy egységet, de akár darabonként is rendelhető, jelenleg 21 336 forint/panel áron.

Ez a teljes 10 panelből álló felhős ég, amiből mi csak hármat használtunk fel a martonvásári botban

Persze nem csak ez az egy terméke van a Keramixnak. Bármilyen más dekorációs lámpatest elképzelése van a vásárlóinknak, mi segítünk a megtervezésben és elkészítésben, de ezen túl a Keramix Lighting termékei megtalálhatóak és megrendelhetőek  a Gyurivill üzleteiben!  Hogy mik? Például süllyeszthető és falon kívüli mélysugárzók, kerek és négyszögletes kivitelben nappali fehér és meleg fehér és hideg fehér színben szintén elérhetők nálunk. 

Címkék:

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .