A Schneider Electric most díjazza elkötelezett vásárlóit. Termékeink megvásárlásával, hűségpontokat gyűjthetsz, melyeket aztán értékes jutalmakra válthatsz. Regisztrálj most, vásárolj, gyűjtsd a pontokat és fedezd fel az ajándékok nyújtotta a lehetőségeket.

Legyen a kötelező vásárlás is élmény a Schneider Electrickel!

• Csatlakozz a mySchneider hűségprogramhoz, a schneidermester.hu klubba.
• Így nem csak szorosabb lehet a kapcsolatod a világ egyik vezető gyártójával, de elsőként értesülhetsz az újdonságokról, és még értékes ajándékokat is kaphatsz.
• A látogass el a schneidermester.hu honlapra, és regisztrálj most!
• Nincs más dolgod, mint egyszer valós adatokkal regisztrálni és Schneider Electric termékeket vásárolni a programban részt vevő üzletekben, ahogyan azt eddig is rendszeresen tetted. A vásárlásaid után pontokat kapsz, melyeket automatikusan jóváírunk. Nem kell gyűjtőkártyát magaddal vinned, nem kell külön szólnod a pénztárnál, vagy utólag bármit is regisztrálnod. Innen már minden megy magától.
• Figyelj arra, hogy a regisztrációnál aktuális és valós adatokat adj meg, mivel a pontjaid jóváírása az adószámod alapján történik.
• Vásárolj a programban részt vevő villamossági szaküzletekben és keresd a programban részt vevő Schneider Electric termékeket! A részt vevő termékek köre igen széles, a pontos listát a felhasználási feltételekben olvashatod el. A vásárlásokkal összegyűjtött pontokat a honlapon ajándékokra válthatod.
• A számlát a regisztrációkor megadott vállalkozás nevére kérd.
• A részt vevő üzletek listáját megtalálod a schneidermester.hu oldalon.
• A vásárlásról minden esetben elektronikusan kiállított számlát kell készíteni, de azt nem kérjük a nyeremények átadásakor. A vásárlás tényét a számla létrejöttekor rögzítjük, és ez alapján az adószámodat mint azonosítót felhasználva, listaáron kalkulálva adjuk a pontokat, függetlenül attól, hogy a vásárlás ténylegesen milyen áron történt. Kizárólag azokért a vásárlásokért tudunk pontot adni, melyek a részt vevő üzletekben, elektronikus úton készült számlával igazoltak, és a regisztrált felhasználó adószámával, azonosítható módon történtek.
• Váltsd be pontjaidat értékes ajándékokra! Az ajándékok kiválasztásánál arra törekedünk, hogy ne csak a munkához nyújtsunk segítséget, de a kikapcsolódáshoz is.

Az ajándékok a készlet erejéig érhetők el. Az ajándékok változtatásának jogát fenntartjuk. A képek illusztrációk. A Schneider Electric a rendeléseket hetente intézi. A részvételi szabályzatot és a részleteket megtalálod a honlapon. A programba való regisztrációval elfogadod a felhasználói feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot. A vásárlások pontértéke összeadódik. A program visszavonásig érvényes.

Címkék:

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .