A Gyurivill Kft. 2022.01.27-én pályázatot nyújtott be az Európai Unió által társfinanszírozott Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül megvalósuló GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022 azonosítószámú felhívásra. A pályázatot a Pénzügyminisztérium, mint Támogató pozitívan bírálta el, így a Gyurivill Kft., mint Kedvezményezett 89,44 millió Ft feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült. A project a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.

A Gyurivill Kft. villamossági anyagok kereskedelmével foglalkozik. A beruházás célja egy új csarnoképület létrehozása, melyben helyet kap a bemutatóterem, irodák, szociális helyiségek, valamint egy raktár. A fejlesztés eredményeként a cég korszerű munkahelyet teremt, valamint meglévő és új ügyfeleinek színvonalasabb kiszolgálást tud nyújtani.

A raktározási munkák elősegítése céljából a cég EU szabványnak megfelelő polcrendszer és kábelfal kerül kialakításra. Beszerzésre kerül egy modern kábelmérő és egy, a papírhulladék bálázását lehetővé tevő gép is.  

A beruházás elkészülte után a Gyurivill Kft. érdi telephelyén a cég az új épületben napelemek és hőszivattyú használatával megújuló energiaforrást fog alkalmazni, megfelelve a XXI század, a fenntartható növekedés és környezetvédelem kihívásainak. 

A projekt megvalósítási helyszíne: 2030 Érd, Porcsinrózsa utca 2/A.  HRSZ.:19288/7

A projekt azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-03958

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.03.01.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .