15% kedvezmény a Legrand Suno termékekre a Gyurivill üzleteiben! Az akció április 15.-ig tart!

És hogy miért érdemes Ilyet vásárolni?

Mert több éves magyar fejlesztés előzte meg a hazai gyártást. Formatervezők, mérnökök, végfogyasztók, beruházók, kivitelezők, villanyszerelők véleményét figyelembe véve született meg az új, lendületes, modern megjelenés, mely számos stílushoz, enteriőrhöz kitűnően illeszkedik.

A Suno 3 alapszínben készül: fehér, alumínium és fekete. Ezeket a burkolattal megegyező színű keretekkel tehetjük egységessé. De megtalálhatók a színben, mintában eltérő, de a burkolathoz maximálisan passzoló, matt, fényes vagy mintázott keretek is. Keretek és burkolatok anyagában is színezettek, így hosszú távon biztosítják a kiválasztott színvilágot. A négyzetes design lehetővé teszi mind a függőleges, mind a vízmentes sorolást, ehhez 5-ös keretek is rendelkezésre állnak. A megfelelő sorolást a mechanizmusok peremén található előpozicionálást könnyítő fülek segítik.

A fejlesztésénél kiemelt szempont volt a gyors szerelhatőség, amit a rugós bekötésű mechanizmusok biztosítanak. A mechanizmusok magasságát és mélységét csökkentették, így kompatibilisek a süllyesztődobozokkal, a szerelés kényelmesebb, a hozzáférés az érintkezőkhöz biztonságos.

Címkék:

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .