Régen volt az egyszerű elosztó és hosszabbító, de ahogy egyre több eszközünket kell akkumulátor töltőre dugnunk, egy csapásra elavulttá váltak. Ma már nem csodálkozunk, ha egy-két USB-s töltési pontot találunk ezeken, de a Legrand új termékei még ennél is többet tudnak, ugyanis a túlfeszültségvédőt is integrálták.

694670 – 2P+F csatlakozóaljzat + 2xRJ45 (IN és OUT) aljzat túlfeszültség-levezetővel

694671 – 2P+F csatlakozóaljzat + 2xUSB aljzat túlfeszütség-levezetővel

Ezek a Legrand termékek ideálisak otthonokba, irodákba, szállodákba, utazáshoz. A túlfeszültség-védelemmel a csatlakoztatott eszközöket is meg tudja óvni. A terméken lévő előre kialakított helyen könnyen elhelyezhető a töltés alatt álló telefon, így az mindig kéznél van, és nem esik le. A csomagban  méretre állítható univerzális töltőkábelt is találunk, melyet bárhova magunkkal vihetünk.

 

Multimédiás elosztósorokkal is jelentkezett a Legrand. Ezek megvásárolhatók 3-as, 4-es, 5-ös és  6-os kivitelben, a kábelhosszuk 1,5 métertől 5 méterig terjedhet. Újravezetékezhető, falra is szerelhető, forgatható, túlfeszültség-levezetővel ellátott változatban is készülnek és a túlfeszültség védelem sem maradt ki a listából, ráadásul a védelem az elosztósor áramtalanításával is aktív marad, az adatvonalra is biztosított. Az új elosztósorok USB töltőkkel, informatikai és TV csatlakozóval – a hozzájuk tartozó kábelekkel együtt – is rendelkeznek a kapcsolható négyes, illetve hatos gyermekvédelemmel ellátott aljzat mellett és már fekete színben is elérhetők.

 

Formabontó megjelenésével tűnik ki a 694614-es rendelési számú, forgatható testű elosztó, amibe beszerelésre került 4x2P+F aljzat, főkapcsolóval vezérelve, 2 USB töltőcsatlakozó a talpon és egy 1 micro USB csatlakozó, ahogy a lenti videón is látható.

 

Címkék: , , ,

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .