Vannak olyan mobiltelefonos alkalmazások, amik csak arra jók, hogy kipróbálás után gyorsan letöröljük, de a mySchneider app szerencsére nem ilyen, már jó ideje rendszeresen használjuk, és ajánljuk is a használatát. Mire jó? Mindenkinek másra. A telepítés után megadhatjuk, hogy milyen kapcsolatban vagyunk a Schneiderrel, milyen terület iránt érdeklődünk a leginkább és milyen pozícióból. Az pedig ennek függvényében segít minket elérni a nap 24 órájában a magyar nyelvű honlapunkon is fent lévőkiadványok és műszaki anyagok: termékadatlapok, telepítési és kezelési útmutatók,katalógusok, megfelelőségi nyilatkozatok stb. Termékekre tud keresni megnevezés vagy referenciaszám alapján, illetve a készülékeinken található QR-kód beolvasásával.

Akár projekteket is indíthatunk és tarthatunk nyilván az applikációval, akár emailt is küldhetünk róla a megrendelőnek. Az app könnyen átlátható és használható, de ha elvesznénk benne, semmi gond. A programon belül azonnali kapcsolatba léphet a Schneider vevőszolgálattal,telefonon vagy írásban teheti fel kérdéseit különböző témákban. Az egyéni beállításokkal pedig még egyszerűbbé tehető a használata.

 

Címkék:

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .