Nagyobb teljesítmény: az új modellel a WAGO kiterjeszti az univerzális kompakt vezeték összekötők felhasználhatóságát!

Könnyű, gyors és biztonságos: ez a három tulajdonság jellemzi a WAGO 221 széria vezeték összekötőit. Hajtsa fel a működtető kart, helyezze be a vezetéket, majd nyomja le a működtető kart – és kész is! Mivel a működtető kar nagyon kényelmes, megbízható és időtakarékos megoldást nyújt a mindennapi használatban, a WAGO tovább növeli a villanyszerelők bizalmát a 221 sorozat iránt, azzal, hogy az új változatba már 6 mm2-ig csatlakoztathatóak vezetékek.

Korábban a tömör és sodrott vezetékeket 0,2-től 4 mm2-ig, a finom elemiszálas vezetékeket pedig 0,14-től 4 mm2-ig lehetett csatlakoztatni a 221 sorozat vezeték összekötőivel. A villanyszerelő könnyedén ki tudja nyitni a rugót a jellegzetes narancssárga működtető karral, majd benyomja a csupaszolt vezetéket ütközésig, végül visszazárja a rugót a kar visszaengedésével. A vezeték összekötő átlátszó készülékháza lehetővé teszi a szerelő számára, hogy ellenőrizze a csatlakozást.

Azonban az épületinstallációban vannak olyan alkalmazások, ahol a 4 mm2-es keresztmetszet nem elegendő. Ilyenek például az olyan telepített eszközök, amelyeknek nagyobb a teljesítménye, vagy az olyan hosszú kábelutak, ahol a kisebb feszültségesés a cél. A WAGO új csatlakozója készen áll, hogy lefedje ezen igényeket, miközben a kényelmes és biztonságos rugós csatlakozás-technológiát alkalmazza a nagyobb teljesítményhez.

Az új csatlakozó kiterjeszti a felhasználhatósáot, beleértve a háromfázisú aljzatokat, légkondícionálókat vagy a nagy fogyasztók általános csatlakozását. Az elektromos berendezésgyártók (OEM) szintén profitálhatnak az új, kiterjesztett 221 sorozatból. A 6 mm2-es csatlakozási lehetőség teljesen új alternatívát kínál nagy teljesítményű világítások és jelrendszerek vezetékezéséhez, vagy közösségi épületek HVAC rendszereihez.

Előnyök:

  • Akár 6 mm2 keresztmetszetű vezetékek csatlakozása
  • Biztonságos kötés a WAGO megbízgató rugós csatlakozás-technológiájának köszönhetően
  • Jelentős időmegtakarítás az elektromos berendezésgyártók és az épületipari szakemberek számára

Címkék:

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .